728 x 90Definits els grups i equips balears de la temporada 2020/21 de les competicions FEB (21/07/2020)

img

La Comissió Gestora de la Federación Española de Baloncesto (FEB) s'ha reunit aquest dimarts per decidir la composició de les diferents competicions federatives per a la temporada 2020/21. La Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) va inscriure a vuit equips de les Illes en les diferents categories i, finalment, han rebut l’aprovació per part de la FEB.

A la categoria de LEB OR el conjunt del CB Imprenta Bahía San Agustín s’ha presentat amb el nom de Palmer Alma Mediterránea Palma després de firmar l’acord amb Palmer Inmobiliaria, dels germans Vicenç Palmer i Sito Palmer, com a patrocinador oficial del club.

A LEB PLATA, l’Hestia Menorca continuarà defensant el seu lloc a la categoria, mentre que, a la Lliga Femenina 2 seran dos equips mallorquins els que participaran: El Sant Josep Obrer i el C.B. Andratx-Edbaser.

I la Lliga EBA hi haurà quatre equips que representaran les balears. Continuaran el Flanigan Calvià i el filial del CB Imprenta Bahía San Agustín que, aquest any, rebrà el nom de Consell Air Europa. El conjunt farà els seus entrenaments al Pavelló Municipal Cati Pol de Consell i, per aquest motiu, es denominarà així. A aquest dos equips s’uniran el Pinta B CB Es Castell i el Sant Antoni Ibiza Feeling.
 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook