728 x 90La Fundació Guillem Cifre de Colonya col·labora amb la Fundació FEBIB i diversos clubs (26/09/2019)

img

Aquest dimarts la Fundació Guillem Cifre de Colonya va celebrar l’acte anual amb les entitats beneficiàries de l’Obra Social a la Sala d’Actes del Club Pollença. El president de la FEBIB 1935, Juanjo Talens, va estar present a n'aquesta jornada.

Colonya, per la seva naturalesa fundacional com a caixa d’estalvis, ha de destinar els seus beneficis a l'Obra Social per a la millora integral del seu entorn. Des de 1991, aquesta Obra Social la gestiona la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

A l'acte es varen reunir els representants de Colonya amb els de les associacions i entitats que reben ajudes de la Fundació Guillem Cifre de Colonya per tal de poder a dur a terme les seves activitats en les àrees d’actuació en les que incideix la Fundació Guillem Cifre de Colonya que són la social-assistencial, protecció del medi ambient, cultural i promoció de l’esport base i escolar.

Un total de 280 entitats culturals, socials i esportives amb 293 activitats realitzades en aquestes àrees reberen durant el 2018 ajudes de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, situant l’import que ha destinat Colonya al 2018 a la realització d’Obra Social en 504.000 euros, dels quals 344.000 es destinaren a l’àrea social-assistencial i de protecció mediambiental, 123.000 a l’àrea cultural i 37.000 a l’àrea esportiva.

En aquesta trobada, a més de la intervenció del president de Colonya i de donar-se informació del que és l’activitat de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, l’any passat s’hi inicià el cicle titulat “Treballam per al bé comú”, en el qual un representant d’una d’aquestes entitats explica la tasca que desenvolupen. Enguany, la xerrada ha anat a càrrec de la directora-gerent de la Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró, Francisca Nicolau, la qual va fer un especial esment a l’activitat Encontre escriptor-escola, patrocinada per la Fundació Guillem Cifre de Colonya, en la qual s’apropa l’escriptor i l’obra guanyadora del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya de cada any als infants de les escoles d’Alcúdia. Aquest encontre s’inicià a la biblioteca Can Torró fa 25 anys i en l’actualitat s’ha extès a diversos municipis de les nostres Illes amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook