728 x 90El col.lectiu arbitral es prepara per afrontar una nova temporada (08/09/2018)

img

Els àrbitres i oficials de taula de les Illes Balears han participat avui a l'stage de la temporada per preparar aquest nou any esportiu. Al Poliesportiu Prínceps d'Espanya s'han donat cita 70 àrbitres de Mallorca, Menorca i Pitiüses que han participat a una trobada de dematí i horabaixa on a més de les proves físiques s'han realitzat també els exàmens sobre la normativa.

D'altra banda s'han realitzat diferents xerrades sobre qüestions que afecten directament al col.lectiu com són les novetats a la normativa infantil o els canvis del reglament aprovats per la FIBA, entre d'altres coses. L'ex-àrbitre de LEB Or i tècnic de la FEB, Miguel Ángel Palenzuela, ha participat a les diferents xerrades.

El nou director esportiu de la FBIB, Jordi Capó, ha assistit a la jornada del dematí i ha aprofitat per llançar un missatge de suport al col.lectiu. Capó ha dit que tots els àrbitres i oficials són una part imprescindible de la FBIB i els ha animat a continuar amb la seva tasca a més de donar la benvinguda a les noves incorporacions que han accedit a través dels cursos que ha realitzat la FBIB en els darrers mesos. En la mateixa línia s'ha expressat el president de la FBIB, Juanjo Talens, que l'horabaixa i durant la cloenda de les jornades ha animat també a tots els àrbitres i oficials de taula a seguir amb la seva tasca destacant la feina de promoció i capatació que s'està fent des de la FBIB.

A més a més, s'han entregat també les ja tradicionals distincions arbitrals conegudes com els "Premis Tato":

Millor anotadora: Auba Sastre
Millor crono: Irene Trenzano
Operador de 24": Pere Vich

Aquí podeu veure les fotos de l'stage

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook