728 x 90Punt final al Campus Talent FBIB Mini Femení (18/08/2018)

img

El Campus Talent FBIB Mini Femení ha posat punt final amb l'entrega de diplomes a totes les nines participants i el reconeixement a les jugadores que han guanyat algunes de les competicions que s'han disputat durant els diferents dies del Campus. 

Han estat cinc jornades de molta feina, molt de bàsquet, diversió i sobretot de convivència d'un grup de nines que des del primer fins el darrer moment han mostrat les seves ganes de millorar i treballar.

Durant el Campus hem rebut la visita d'Inma Zanoguera que juntament amb l'entrenadora Marina Delgado ens varen oferir una xerrada molt interessant sobre les seves carreres. Les nines han pogut aprofitar diferents tallers com el de Fisioplanet (prevenció de lesions), el de com gestionar moments d'estrès amb "Ment" o el taller sobre passa zero. 

El cos tècnic format per Marc Estelrich, Vir Ferreiro, Azucena García, Marc Ribas, Álex Requeni, Marga Braque, Joanmi Gomila, Nando Moyà i Marinal Delgado coincideix en destacar la bona predisposició del grup de nines que ha fet una feina "molt bona".

Guanyadores de concursos:

1c1: Marina Colom/ Marta Campos

Freestyle: Marina Colom

Triples: Maria Llodrà

3c3: Bàrbara Sagrera, Maribel Ynsfran, Carme Llamas i Mª Àngels Fullana

4c4

Sols de Petra:

- Marta Llompart
- Barbara Sagrera
- Lila Mallah
- Nerea González
- Naia Tirado
- Laura Nofuentes
- Maribel Ynsfran
- Maria Amengual

Aquí podeu veure totes les fotos del Campus

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook