728 x 90Obert el termini d'inscripció al ''Seminari d'introducció a l'arbitratge'' (30/05/2018)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha convocat per dia 30 de juny un "Seminari d'introducció a l'arbitratge" dins del projecte de captació que s'ha posat en marxa a través de la Fundació FEBIB1935 i el Comitè Balear d'Àrbitres (CBAB).

Poden assistir totes aquelles persones interessades en fer, a partir de setembre, el curs oficial d'àrbitres i oficials de taula que es posarà en marxa. L'únic requisit per assistir al seminari es tenir més de 16 anys.

Totes les persones que estiguin interessades en assistir al seminari de dia 30 es poden inscriure omplint el formulari d'inscripció. 

Durant aquests dies i les pròximes setmanes s'aniran fet xerrades i exposicions per part del CBAB a diferents centres educatius de totes les Illes on s'imparteixen ensenyaments de Formació Professional de Tècnic en Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural i Tècnic superior en Animació d’activitats físiques i esportives. A més a més també s'està visitant centres on s'estudia Règim Especial de Bàsquet.

El seminari es fará a l'Edifici de Sa Riera (UIB). Serà al 2on pis - Aula 24. Carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma.

El termini d'inscripció comença dia 19 de juny i acaba dia 26 de juny.

Formulari d'inscripció

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook