728 x 90Toni Martorell: ´Arribam a Cadis preparats per competir i crear problemes als nostres rivals´ (19/03/2018)

img

La selecció balear mini masculina competirà a Cadis amb les millors seleccions d'Espanya. Abans de partir cap a Cadis, el seu entrenador, Toni Martorell ens explica com ha anat la preparació i com afronta aquest Campionat.

Com arriba la selecció al Campionat d'Espanya? Quines sensacions tens?

Les sensacions són bones, hem fet bona feina durant les concentracions i hem intentat preparar el millor possible als jugadors per poder afrontar el que es trobaran allà. No només xerram d'aspectes referents al jo (atac i defensa) si no a tot el que rodeja a un torneig d'aquestes característiques: horaris, menjars, disciplina d'equip... La idea amb la qual hem treballat és arribar en les millors condicions per competir.

Durant aquests darrers mesos s'han fet diferents concentracions i partits. Fa dues setmanes es va participar al Torneig de Cunit. Com ha anat la preparació?

Els entrenadors sempre volem entrenar més però hem de mirar qualitat de la preparació i aquest torneig ens ha servit per a que els jugadors vegin a quin nivell estam respecte als nostres rivals (que són els del nostre grup). Ha servit per a que alguns jugadors vegin que el nivell d’intensitat és elevat i per tant el nivell de concentració també ho ha de ser. Estam satisfets amb el nivell que han donat els nostres jugadors i com han entrenat.

Quin és l'objectiu que vos heu marcat al Campionat?

Competir. Estar preparats per competir i donar resposta als problemes que vagin sorgint. No ens podem marcar un objectiu de resultat ja que són molts els factors que intervenen amb jugadors tan joves però sí que volem estar preparats per competir i crear problemes als nostres rivals.

Com definiries el grup de nins que va a Cadis?

Està clar que cada persona duu un entrenador/a dins i a vegades pensam que una selecció ús dur als millors (o considerats millors) de cada equip però crec que hem aconseguit fer un bon grup amb els rols definits i amb virtuts que aporten a l’equip per damunt d’individualitats.

Que et sembla el grup on competiran les Illes?

Difícil, molt difícil. Competir al mateix grup que Catalunya, Canàries (actual campió d’Espanya), C. Valenciana i Aragó és una molt bona prova per veure a quin nivell estam. Està clar que aconseguir guanyar cada partit significarà que hem fet les coses molt bé.

Durant la concentració heu fet feina també amb el psicòleg esportiu Raimundo de les Heras. Com valorau aquesta feina? Què és el que es treballa des del punt de vista psicològic amb els nins i nines?

S’han tocat diferents punts claus de cara a la preparació per a un campionat d’aquestes característiques i tenint present l’edat dels jugadors se'ls hi han donat eines per gestionar aspectes com la pressió, l’acceptació de l’error, etc. Hem donat un bot important de qualitat amb la feina d’en Rai ja que contam amb un ajudant més que s’encarrega d’enfocar-se només amb aquests aspectes...tot un luxe!

Partits selecció masculina:

Dissabte 24

09:30 - Illes Balears vs Canàries
17:30 - Comunitat Valenciana vs Illes Balears

Diumenge 25

19:30 - Illes Balears vs Aragó

Dilluns 26

15:30 - Catalunya vs Illes Balears

Aquí teniu el calendari complet de tot el campionat

Aquí podeu consultar la llista definitiva de les seleccions

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook