728 x 90Arriba el dia decisiu: aquest dissabte tenim 4 finals (06/01/2018)

img

Tenim per davant un dissabte ple d'emocions amb 4 finals a cada una de les categories. La selecció Infantil Femenina lluitarà per aconseguir el cinquè lloc al Campionat d'Espanya i la resta lluitarà per mantenir-se al Grup Especial. Aquests són els horaris:

Partit pel 5è i 6è lloc

15:30 Infantil Femení vs Madrid

Partits per la permanència a Especial

9:30 Cadet Femení - Galícia

13:30 Infantil Masculí vs Múrcia

17:30 Cadet Masculí - Cantàbria

RESUM DE LA TERCERA JORNADA

INFANTIL FEMENÍ

La jornada de divendres es va deixar la gran notícia de les infantils que guayaren a Extremadura a un partit molt igualat i aconseguiren la permanència. Un partit on la bona defensa i la intensitat varen ser claus per guanyar a un rival que va plantar cara en tot moment. Ja l'horabaixa, el partit va ser contra Andalusia. Guanyant de 7 ens classificàvem per disputar les semifinals però no va poder ser. Les andaluses varen ser superiors i avui lluitarem contra Madrid per aconseguir el cinquè lloc al Campionat d'Espanya. 

Estadística del partit contra Extremadura

Estadística del partit contra Andalusia


CADET MASCULÍ

Darrer partit de la fase de grups contra Canàries. Després d'un mal partit contra Euskadi l'objectiu era acabar aquesta fase amb bones sensacions i així ha estat. L'aspecte físic ens penalitza moltíssim en les dues cistelles, i és molt complicat perquè no podem arribar a segons quines siutacions. Avui la nostra final és contra Cantàbria. 

Estadística del partit contra Canàries


img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook